Onze Financial Lease producten

Niet iedereen is hetzelfde. Daarom is het voor ons onlogisch om maar één oplossing aan te bieden aan alle ondernemers. Wij vinden niet dat u genoegen hoeft te nemen met éen standaard Financial Lease oplossing, die wellicht helemaal niet bij u past. Daarom laten we de keuze aan u over.

Bij Finalease.nl werken we met twee soorten Financial Lease producten:

Ons standaard plan

  • Vaste looptijd
  • Vast maandbedrag
  • Oerdegelijk

Met ons standaard plan heeft u de zekerheid van een betrouwbaar product waarmee u precies weet waar u aan toe bent. Het Standaard Plan is een vaste overeenkomst, waarin de looptijd vast staat evenals het maandbedrag. Tussentijds is het mogelijk om volledig af te lossen (u krijgt dan zelfs 10% op de resterende rente), maar het is niet mogelijk om tussentijds gedeeltelijk in te lossen; daarvoor moet u het Executive Plan nemen.

Het Executive Plan

Voor mensen die meer vrijheid willen bieden wij het Executive Plan aan. Het grootste voordeel aan het Executive Plan is dat het mogelijk is om tussentijds gedeeltelijk af te lossen. Hier staan bij het Executive Plan geen boetes tegenover.

Door tussentijds een extra bedrag in te leggen verkort u de looptijd van het Financial Lease contract zonder dat u dit extra geld kost. Dit plan is ideaal voor de ondernemers die Financial Lease willen zonder aan vaste looptijden te zitten.

Vrijheid alom.

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien