Financial lease, simpel en snel leasen in 3 stappen

U leaset bij Finalease makkelijker sneller en simpeler!
Alle bedrijfswagens die wij aanbieden komen rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Wij nemen u al het werk uit handen en bezorgen na een akkoord van de bank de auto kosteloos bij u voor de deur. Door heel Nederland!

Financial lease, maar dan beter!

Bij Finalease werken wij met 2 verschillende Financial Lease producten:

Standaard

  • Vaste looptijd
  • Vast maandbedrag

Flexibel

  • Volledig boetevrij
  • Variabele rente
  • Variabele looptijd
  • Vast maandbedrag

Bij ons heeft u de beste en meest soepele Financial Lease voorwaarden die er zijn op de markt. Zo nemen wij niet alleen al het werk uit uw handen, maar heeft u ook de geruststelling van een uiterst degelijk en betrouwbaar financieel product.

1. Ons Financial Lease "Standaard plan"

Vaste looptijd, vast maandbedrag, voordelig, oerdegelijk en zeer goede voorwaarden!

Met ons Standaard product heeft u de zekerheid van een gedegen financial lease product waarmee u precies weet waar u aan toe bent. Het gaat om een vaste overeenkomst met enkele handige voordelen. De looptijd staat vast, net als uw maandbedrag. U kunt tussentijds volledig aflossen (u krijgt dan zelfs 10% korting op de resterende rente), maar tussentijds gedeeltelijk inlossen is niet mogelijk.
Wanneer u tijdens de looptijd uw auto inruilen voor een andere en u bij ons blijft leasen, dan betaalt u helemaal geen rentevergoeding.

2. Volledige flexibiliteit met het "Flexibel Plan"

100% boetevrij, variabele rente, variabele looptijd en zeer goede voorwaarden.

Voor de mensen die alle vrijheid willen bieden wij het Flexibel Plan aan. Bij dit plan is het mogelijk om tussentijds geheel of gedeeltelijk af te lossen zonder dat daar boetes tegenover staan. Door tussentijds een bepaald bedrag extra in te leggen verkort u de looptijd zonder dat het u extra geld kost. Dit plan is ideaal voor mensen die Financial Lease willen zonder aan vaste looptijden en eventuele boetes vast te zitten.

Leaseauto aanvragen in 3 simpele stappen

Zet deze drie eenvoudige stappen, dan regelen wij de rest voor u!

1. Kies uw bedrijfswagen of personenauto

Bekijk onze voorraad personenwagens en bedrijfsauto’s voor lease en maak uw keuze. Daarbij kunt u ook aangeven of u extra opties of tuning wenst.

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

2. Vul uw gegevens in

Vul uw bedrijfs- en contactgegevens in en kies het financial lease product dat bij u past!

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

3. Verstuur uw aanvraag

Zodra wij uw aanvraag binnen hebben, toetsen wij deze. De uitkomst van deze toetsing bespreken wij met u. Bij akkoord van onze huisbank kunnen wij de auto binnen 24 uur leveren op de gewenste locatie.

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien