Financial lease, simpel en snel leasen in 3 stappen

U leaset bij Finalease makkelijker sneller en simpeler!
Alle bedrijfswagens die wij aanbieden komen namelijk rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Wij nemen u al het werk uit handen en bezorgen, na een akkoord van de bank, de auto kosteloos bij u voor de deur door heel Nederland!

Financial lease, maar dan beter!

Bij Finalease werken wij met 2 verschillende financial lease producten, compact (vaste looptijd, vast maandbedrag) en executive (volledig boetevrij, variabele rente en variabele looptijd, vast maandbedrag). Bij ons heeft u de beste en meest soepele financial lease voorwaarden die er zijn op de markt. Zo nemen wij niet alleen al het werk uit handen, maar heeft u ook de geruststelling van een uiterst gedegen en betrouwbaar financieel product.

1. Ons Financial Lease "Compact plan"

Vaste looptijd, vast maandbedrag, voordelig, oerdegelijk en zeer goede voorwaarden!

Met ons compact product heeft u de zekerheid van een gedegen financial lease product waarin u precies weet waar u aan toe bent. Dit is een vaste overeenkomst met enkele handige voordelen. De looptijd staat vast, net als uw maandbedrag. U kunt tussentijds volledig aflossen (u krijgt dan zelfs 10% korting of de resterende rente) maar tussentijds gedeeltelijk inlossen is niet mogelijk.
Wilt u tijdens de looptijd uw auto inruilen voor een andere, en u blijft bij ons leasen, dan betaalt u helemaal geen rentevergoeding.

2. Volledige flexibiliteit met het "Executive plan"

100% boetvrij, variabele rente, variabele looptijd, en zeer goede voorwaarden.

Voor juist die mensen die alle vrijheid willen is er het executive plan. Hierin is het mogelijk om tussentijds geheel of gedeeltelijk af te lossen zonder dat daar boetes tegenoverstaan. Door tussentijds een bepaald bedrag extra in te leggen verkort u de looptijd zonder dat het u extra geld kost. Ideaal voor mensen die financial lease willen zonder aan vaste looptijden en eventuele boetes vast te zitten.

Aanvragen is zo gemakkelijk

Doe een aanvraag in 3 simpele stappen en wij regelen de rest!

1. De eerste belangrijke stap

Selecteer een bedrijfswagen uit onze voorraad, met eventuele extra opties!

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

2. Uw gegevens

Vul uw bedrijfs- en contactgegevens in en selecteer het financial lease-product wat bij u past!

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

3. Verstuur uw aanvraag

Zodra u de aanvraag vestuurt gaan wij voor u aan de slag. Uw aanvraag wordt getoetst en de uitkomst daarvan wordt met u besproken. Als u een akkoord heeft van onze huisbank kunnen wij de auto binnen 24-uur bij u op locatie leveren.

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien