Rijklaarmaakkosten en garantie

Wij werken bij Finalease met standaard rijklaarmaakkosten bij aflevering van uw personenauto of bedrijfswagen.
Deze kosten bedragen € 7,50 per maand (o.b.v. 60 maandenlooptijd) of € 375,- exclusief BTW (eenmalig). Rijklaarmaakkosten zijn afleveringskosten en zijn geen vorm van garantie.

Al onze auto's worden altijd compleet gereinigd en krijgen een technische basiskeuring alvorens ze op de site worden aangeboden. Echter auto's worden standaard zonder garantie geleverd. Mocht u wel garantie willen dan is dat natuurlijk mogelijk.

Afleverkosten

Al onze bedrijfswagens worden bij binnenkomst allemaal onderworpen aan een technische voorinspectie. Daarna worden ze gerepareerd en technisch helemaal in orde gemaakt. Dit gebeurt voordat ze van binnen en van buiten volledig gereinigd worden. Pas daarna worden de auto's gefotografeerd, bijgetankt en na het aanvragen van de NAP-pas online gezet. Hiervoor rekent Finalease eenmalig afleverkosten/rijklaarmaakkosten van slechts € 375,- excl BTW (omgerekend zo'n € 7,- p/m wanneer u dit meefinanciert).

Hiervoor wordt de bedrijfswagen ook bij u voor de deur afgeleverd!

Garantie

Wilt u garantie? Dan heeft u bij ons keuze uit 2 extra garantiepakketten. Zo bieden wij u extra zekerheid en kunt u met een gerust hart op weg.

Neemt u bij de auto een garantiepakket dan kunnen wij de auto eventueel gratis bij u voor de deur afleveren (thuis, kantoor of werklocatie), door heel Nederland! Neemt u geen garantiepakket dan zijn de kosten voor aflevering € 150,- euro.

Deze kosten voor garantiepakket basis bedragen € 15,- per maand bovenop het leasebedrag (o.b.v. 60 maanden looptijd) of € 750,- exclusief BTW eenmalig. Voor garantiepakket plus zijn de kosten € 25,- per maand bovenop het leasebedrag (o.b.v. 60 maanden looptijd) of € 1.250,- exclusief BTW eenmalig.

Garantiemogelijkheden / pakketten

Garantiepakket Plus

15,- p/m


Kleine beurt

Nieuwe APK

Olie- en filterverversing

Airco servicebeurt


3 mnd garantie op motor en bak

Tot maximaal 5.000 kilometer


(Std. afleverkosten zijn bij dit bedrag NIET inbegrepen!)
Garantiepakket Premium

25,- p/m


Grote beurt

Nieuwe APK

Olie- en filterverversing

Airco servicebeurt


6 mnd garantie op motor en bak

Tot maximaal 10.000 kilometer


(Std. afleverkosten zijn bij dit bedrag NIET inbegrepen!)

Aanvullende informatie

Mochten er zaken belangrijk zijn voor u die niet in de afleverpakketten vermeld staan, geef dit dan aan bij onze medewerkers. De meest gehoorde zaken staan hieronder al vermeld:

  • Distributieriem:

    Zo wordt een distributieriem niet standaard preventief vervangen. Het vervangen van een distributieriem valt ook altijd buiten de aflever- en garantiepakketten. Hecht u hier veel waarde aan dan is het natuurlijk wel mogelijk om dit voor aflevering te vervangen. De distributieriem wordt dan voor u tegen kostprijs vervangen.

  • Reservesleutels en extra sleutels:

    Helaas komt het voor dat bij sommige auto's maar 1 sleutel aanwezig is. Sleutels bij laten maken valt ook buiten de afleverpakketten. Mocht er onverhoopt geen reservesleutel of extra sleutel bij de auto aanwezig zijn, en is dit essentieel is voor u? Dan is het mogelijk om tegen kostprijs bij ons extra sleutels bij te bestellen.

Let op:

Reparaties uitgevoerd door derden (andere garages) waarvan wij achteraf de rekening gepresenteerd krijgen (zonder overleg vooraf of een eventuele second opinion), kunnen wij helaas niet vergoeden!

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien