Waarom Finalease

Bij Finalease.nl onderscheiden wij ons door met de ondernemer mee te denken. Samen zorgen wij voor de beste en voordeligste Financial Lease overeenkomst. We willen iedere ondernemer in Nederland de weg ophelpen in een bedrijfswagen waar zij zich goed in voelen en de klus mee geklaard krijgen.

Jarenlange ervaring

Om een goede bedrijfswagen voor ieder budget beschikbaar te stellen, hebben we vanuit onze 32 jaar ervaring in de Automotive branche Finalease.nl het leven in geroepen. Wij snappen dat het kopen van een bedrijfswagen een flinke investering is en (nog) geen mogelijkheid is voor sommige ondernemers. Daarom bieden wij een voordelige Financial Lease constructie aan op onze eigen bedrijfswagens, zodat deze ondernemers toch kunnen rondrijden in een mooie bedrijfswagen.

Anno 2018 bieden wij al ruim 9 jaar onze bedrijfswagens aan op basis van Financial Lease en zijn we uitgegroeid tot de grootste Financial Lease aanbieder van jong gebruikte bedrijfswagens in Nederland. Financial Lease is al jaren onze hoofdtaak. Hierdoor weten onze verkoopmedewerkers alle ins- en outs op het gebied van Financial Lease.

Onafhankelijkheid

Wij hebben alle bedrijfswagens in eigen beheer en zijn niet gebonden aan een bepaald merk, dealer, leasemaatschappij of bank. Onze monteurs zijn onze eigen monteurs. De chauffeurs die de bedrijfswagens afleveren zijn onze eigen chauffeurs. We hebben graag alles in eigen hand. Alleen dan kunnen wij 100% garanderen dat u als klant de allerbeste service verleend krijgt.

Géén tussenpartij

Het nadeel van tussenpersonen is dat de klant hiervoor extra moet betalen. De provisie voor de tussenpartij moet per slot van rekening ergens vandaan komen en die komt dus uit uw portemonnee. Wij werken met een volledig eigen voorraad. Wat u bij ons op de website ziet staan staat hier ook daadwerkelijk op ons eigen terrein. Heeft u vragen die niet in de voertuigomschrijving worden beantwoord dan is dat bij ons geen enkel probleem deze beantwoord te krijgen. Een medewerker kan zo even naar de bedrijfswagen toe lopen.

Alle bedrijfswagens ondergaan een keuring

Voordat wij de bedrijfswagen online zetten, is deze door onze keuring geweest. Wij keuren alle bedrijfswagens APK. Is er iets aan de hand met de bedrijfswagen, dan pakken wij het probleem direct aan.

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien