Nieuwe klant? € 250,- in de hand

Als u tevreden bent zijn wij dat ook! Maar wat u waarschijnlijk nog niet wist is dat u dankzij uw tevredenheid € 250,- kunt verdienen. Hoe? Simpel. Door Finalease aan te bevelen bij anderen. Wanneer u iemand aandraagt die op zoek is naar een jong gebruikte bedrijfswagen, en dankzij u vervolgens klant wordt bij Finalease, ontvangt u € 250,- van ons als blijk van waardering.

Onze spelregels
  • U bent reeds klant bij Finalease;
  • De geïnteresseerde waarvan u de gegevens doorgeeft is op de hoogte dat hij/zij gebeld wordt door een adviseur van Finalease;
  • Wanneer dankzij u de geïnteresseerde vervolgens klant wordt bij Finalease en een leaseovereenkomst heeft getekend keren wij de € 250,- aan u uit als blijk van waardering;
  • Neem contact met ons op voor de mogelijkheden als u nog geen klant bent van Finalease maar zelf ook klant wilt worden.

Hoe verdien ik die € 250,-

1. Contactpersoon

Kent u iemand die op zoek is naar een nieuwe bedrijfswagen? Laat het ons weten zodat wij een gericht advies kunnen geven.

2. Nieuwe klant

Een adviseur neemt contact op met de geïnteresseerde. Wanneer de juiste match is gemaakt voor de gewenste bedrijfswagen en de overeenkomst getekend is mogen wij dankzij u een nieuwe klant verwelkomen!

3. Vergoeding

Als uw gegevens bij ons bekend zijn nemen wij contact met u op om de € 250,- aan u uit te keren. Gefeliciteerd!

Met wie hebben wij het genoegen?

Wanneer u iemand aandraagt die klant wordt van Finalease hebben wij uw gegevens nodig om de € 250,- aan u uit te kunnen keren.

Wie draagt u aan?

Graag ontvangen we de gegevens van de geïnteresseerde met wie wij contact op mogen nemen om advies te kunnen geven over de juiste bedrijfswagen.