Nieuwe klant? € 250,- in de hand

Als u tevreden bent zijn wij dat ook! Maar wat u waarschijnlijk nog niet wist is dat u dankzij uw tevredenheid € 250,- kunt verdienen. Hoe? Simpel. Door Finalease aan te bevelen bij anderen. Wanneer u iemand aandraagt die op zoek is naar een jong gebruikte bedrijfswagen, en dankzij u vervolgens klant wordt bij Finalease, ontvangt u € 250,- van ons als blijk van waardering.

Onze spelregels
  • U bent reeds klant bij Finalease;
  • De geïnteresseerde waarvan u de gegevens doorgeeft is op de hoogte dat hij/zij gebeld wordt door een adviseur van Finalease;
  • Wanneer dankzij u de geïnteresseerde vervolgens klant wordt bij Finalease en een leaseovereenkomst heeft getekend keren wij de € 250,- aan u uit als blijk van waardering;
  • Neem contact met ons op voor de mogelijkheden als u nog geen klant bent van Finalease maar zelf ook klant wilt worden.

Dankzij onze ruime voorraad van gebruikte personenauto's, bestelauto's en bestelwagens zit er altijd iets tussen wat geschikt is voor uw situatie. Graag zouden wij u dan ook laten zien wat wij u kunnen bieden tegen het allerbeste tarief in de markt!

Klik hier om onze voorraad te zien