700+ BEDRIJFSWAGENS EN PERSONENAUTO'S DIRECT LEVERBAAR UIT VOORRAAD.

VANDAAG GEREGELD IS MORGEN GRATIS GELEVERD!

Direct naar de voorraad

FINANCIAL LEASE VAN UW BEDRIJFSWAGENS OF PERSONENAUTO IN 3 STAPPEN GEREGELD.

GESCHIKT VOOR IEDERE ONDERNEMER. DUS OOK VOOR ZZP’ERS, STARTERS EN MKB.

1. KIES UW AUTO

Bekijk onze ruime selectie aan bedrijfswagens en personenauto’s en kies de auto die u wilt.

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

2. VUL UW CONTACTGEGEVENS IN

Vul uw contactgegevens in zodat onze medewerkers u zo goed mogelijk kunnen helpen.

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

3. VERSTUUR DE AANVRAAG

Na ontvangst van uw aanvraag wordt deze beoordeeld. De uitkomst van deze beoordeling delen we met u. Indien onze huisbank akkoord gaat, is het mogelijk de auto binnen 24 uur te leveren op uw gewenste adres.

DIRECT NAAR ONZE VOORRAAD

WAAROM ONDERNEMERS KIEZEN VOOR FINALEASE

Ondernemers kiezen voor Finalease vanwege de hoogwaardige nieuwe en gebruikte bedrijfsvoertuigen en personenauto's die wij aanbieden. In onze werkplaats controleren onze ervaren en goed opgeleide monteurs elke auto zorgvuldig en zorgen ervoor dat ze in uitstekende staat zijn voor onze klanten. Dit verzekert u van de beste kwaliteit; we streven niet naar minder. Naar de voorraad
Cars

Elke auto die wij aanbieden voor financial lease of koop is direct beschikbaar uit onze eigen voorraad. We zorgen ervoor dat uw leaseauto binnen 24 uur kosteloos wordt afgeleverd op elke gewenste locatie in Nederland. Daarnaast bent u altijd welkom om langs te komen voor een vrijblijvende proefrit. Indien de auto naar wens is, kunt u deze direct meenemen.

Extra contractkosten? Commissiekosten? Afsluitprovisie? Bij Finalease komt u dit niet tegen. Bij ons betaalt u enkel voor het leasen van uw personenauto of bestelbus. Wij vinden dit de eerlijkste aanpak. Bovendien bespaart u hiermee al snel honderden euro's per jaar!

Financial Lease van Finalease is duidelijk en transparant. Daarom vindt u bij ons geen fictieve lage maandbedragen, verplichte aanbetalingen of verborgen eindbedragen. Wij bieden u een helder en volledig transparant leasecontract, zodat u precies weet waar u aan toe bent qua kosten.

Met het Flexibel Pakket van Finalease kunt u tijdens de looptijd boetevrij geheel aflossen als u dat wenst. Met ons Flexibel Pakket bent u volledig flexibel!

Wij leveren uw auto binnen 24 uur gratis af op elke locatie in Nederland. Heeft u een auto die u wilt inruilen? Dan nemen wij deze direct mee!

Onze financial lease voorraad

MEER DAN 700 VOERTUIGEN BESCHIKBAAR VOOR FINANCIAL LEASE

Bij Finalease nodigen wij u uit om te ontdekken hoe eenvoudig het aanschaffen van uw volgende voertuig kan zijn. Of uw voorkeur nu uitgaat naar het leasen van een functionele bedrijfswagen of de aanschaf van een verfijnde personenauto, ons aanbod spreidt zich uit over een domein van 50.000 vierkante meter. Hier presenteren wij u een voortreffelijke verzameling van zowel splinternieuwe als gebruikte bedrijfsauto’s, direct beschikbaar uit onze voorraad. Verder verrijken wij uw keuze met een exclusieve selectie van personenauto's, afkomstig van prestigieuze merken. Voor zowel bedrijfswagens als personenauto’s bieden wij elektrische varianten aan. Onze gehele collectie omvat niet minder dan 700 voertuigen.

Onze financial lease producten

FINANCIAL LEASE VOOR ALLE ONDERNEMERS

Financial Lease van Finalease is geschikt voor alle ondernemers. Wij koesteren de gelegenheid u persoonlijk te mogen verwelkomen. Hier krijgt u de unieke kans om op uw gemak en met deskundig advies aan uw zijde, het perfecte voertuig te selecteren dat naadloos aansluit bij uw zakelijke behoeften of persoonlijke voorkeuren. Treed binnen in de wereld van Finalease, waar uw tevredenheid onze hoogste prioriteit is.

Onze klanten vertellen

De beoordelingen van onze klanten bieden u een helder inzicht in hoe anderen onze producten en diensten ervaren, inclusief onze aanpak bij het oplossen van eventuele problemen. Deze feedback is cruciaal voor ons; het helpt ons om onze service te verbeteren en de klanttevredenheid te verhogen door voortdurend in te spelen op de ervaringen van onze klanten.