Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4


Wat is Financial Lease?

95 van de 116 mensen vonden deze informatie nuttig

Een speciaal product voor ondernemers

Financial Lease of zakelijke lease is een speciaal product voor ondernemers die gemak en zekerheid willen. Bij Financial Lease hoeft u geen gebruik te maken van uw eigen financiële middelen en de financiering staat los van uw overige zakelijke financieringen. U kunt zelf de looptijd bepalen die past bij de afschrijving en de leaseperiode van het object. Omdat de rente die u betaalt voor uw Financial Lease overeenkomst vooraf wordt vastgesteld, betaalt u maandelijks een vast leasebedrag. De rente blijft gedurende de looptijd van het leasecontract ongewijzigd. U weet dus exact waar u aan toe bent. Helder en duidelijk.

Kortom, geen ondoorzichtige financiële constructies, maar een vast aflosbedrag, een vaste looptijd en een vaste lage rente.


Financial lease is ideaal voor ondernemers

Als ondernemer weet u hoe belangrijk en noodzakelijk een auto kan zijn voor uw bedrijfsvoering. Maar tegelijkertijd weet u ook dat de aankoop van een nieuwe auto een flinke aanslag kan zijn op uw werkkapitaal en liquiditeit. Om ervoor te zorgen dat u gewoon door kan gaan met ondernemen, zonder dat u hiervoor een aanslag op uw liquiditeit moet doen, kunt u bij ons een bedrijfswagen leasen. Hiermee betaalt u de auto gewoon in maandelijkse termijnen, terwijl de auto wel volledig van u is.

Met het kopen van een auto via Finalease.nl kunt u gebruikmaken van alle fiscale voordelen die u geniet als economisch eigenaar van de auto, zoals afschrijving, investeringsaftrek etc. zonder dat uw werkkapitaal afneemt. Dit geldt alleen voor ondernemers. Daarnaast is de auto voor ons het enige onderpand.


Een zeer transparant product

Het te leasen object komt onder de noemer Financial Lease op uw balans. U bent vanaf de eerste leasetermijn eigenaar van het object. U betaalt een vast maandelijks leasebedrag voor uw Financial Lease mede omdat de rente ongewijzigd blijft gedurende de looptijd van het leasecontract. U weet exact waar u aan toe bent. Heel transparant dus.


Is het voertuig aftrekbaar van de belasting?

U kunt het object tot maximaal de aanschafprijs exclusief BTW leasen. De eventuele BTW kunt u direct bij de fiscus terugvorderen, u bent immers economisch eigenaar. Ook de inruil of een deelbetaling behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een slottermijn ter hoogte van de reële restwaarde op te nemen in de lease-overeenkomst, waardoor de leasetermijn nog lager uitvalt.

De autokosten, zoals reparatie, onderhoud, verzekeringen en houderschapsbelasting, komen voor uw eigen rekening. Deze heeft u als economisch eigenaar dus helemaal zelf in de hand. Alle BTW die u hiervoor betaalt is natuurlijk aftrekbaar (minus de eventuele correctie voor privegebruik).


Lage leasetermijn, een maandbedrag op maat

Met Financial Lease kunt u uw auto –inclusief opties en accessoires– voor het volledige bedrag (excl. BTW) financieren. Ook inruil van uw huidige auto of een aanbetaling behoren tot de mogelijkheden. Bovendien kunnen wij u een financiering aanbieden met een slottermijn die in overeenstemming is met de restwaarde van uw auto, waardoor de maandelijkse leasetermijn nog lager uitvalt. U bent bij ons dus verzekerd van financieel maatwerk.


Samenvattend

De voordelen van Financial Lease bij Finalease zijn:

  • Fiscale afschrijving
  • Zelf de looptijd bepalen
  • Transparant maandtarief
  • Geen kilometerbeperking
  • Aantrekkelijk rentetarief
  • Investeringsaftrek (KIA/EIA/MIA/VAMIL),alleen grijs kenteken
  • Geen beslag op uw liquiditeit
  • Zeer flexibele voorwaarden
  • Nog lager leasebedrag mogelijk door middel van een slottermijn, aanbetaling of inruilKijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo

Heeft u wat aan deze informatie gehad?

Wat zeggen anderen over: Wat is Financial Lease

Toon, 14-10-2014, 17:20:31

duidelijk

wil Hutzezon-van Beusekom, 01-08-2012, 12:55:07

Ik kan niet zien of jullie een toetsing doen bij BKR.

Jonathan van der Reek, 02-07-2012, 23:51:17

Lekker kort inderdaad, maar ik vond de info over de aanbetalingen toch wel de beste uitleg. Daar zal ik zeker goed op letten! Bedankt finalease!

Frits van Pijkeren, 13-04-2012, 15:43:06

Inderdaad helder en overzichtelijk.