Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4


Een tweedehands auto leasen

Een tweedehands auto leasen is een hele verstandige keuze, maar alleen bij een partij die weet waar ze het over hebben, die betrouwbaar is en die gebaat is bij het zo goed en zo duidelijk mogelijk communiceren over financial lease van occasions. Finalease onderscheidt zich daarmee van de rest! Geen rookgordijnen, geen kleinen lettertjes, geen lokkertjes en geen misleidende informatie.

Finalease.nl is de meest betrouwbare lease maatschappij van Nederland als u een tweedehands auto wilt leasen op basis van financial lease.

Wilt u dus ook een tweedehands auto leasen, dan is Finalease dé partner op het gebied van financial lease in Nederland. Als enige zijn we 100% transparant over de maandbedragen en zijn er bij ons geen bijkomende kosten. Alle maandbedragen zijn werkelijke maandbedragen obv 60 maanden looptijd, geen aanbetaling en geen slottermijn. En dit is echt belangrijk!

Waarom is dit dan zo belangrijk, denkt u? Als er een maandbedrag wordt getoond en hierbij wordt verzwegen dat dit berekend is obv een aanbetaling van 20% en een slottermijn van 25% dan is het maanbedrag "fictief" extra laag gehouden. U krijgt dus een zeer aantrekkelijk laag maandtarief voorgeschoteld die eigenlijk helemaal niet haalbaar blijkt te zijn. Het valt dus altijd duurder uit of u financiert uw tweedehands lease auto maar voor ongeveer de helft van de waarde. De eerste 20% van de totale waarde betaalt u immers direct als aanbetaling. En 25% van de waarde betaalt u achteraf pas maar u betaalt daarover wel de hele looptijd rente.

Tweedehands auto leasen heeft veel voordelen

Bij financial lease betaald u de tweedehands auto door middel van een leaseconstructie. Deze leaseconstructie geeft u veel financiele en fiscale voordelen. U kunt dus en relatief jonge auto voor weinig geld leasen en u heeft zelf de controle over de verzekering, onderhoud en de restwaarde. De auto is direct uw eigendom en staat ook op uw naam. Na de looptijd is de auto geheel van u, net als de eventuele restwaarde. Bij een bedrijfswagen geniet u direct van investeringsaftrek, daarnaast heeft u altijd afschrijving op de auto en is de BTW verrekenbaar. Ook de BTW van brandstof, onderhoud en verzekering kunt u aftrekken. Lees hier alles over belastingvoordelen.

Tweedehands auto leasen is bijzonder Flexibel

Een tweedehands auto leasen op basis van financial lease is ook verrasend flexibel bij Finalease.
De looptijden zijn op uw wensen aan te passen. Over het algemeen varieren de meeste klanten tussen 36 en 60 maanden looptijd. Hoe langer de looptijd hoe lager het maandbedrag, maar hoe groter het uiteindelijke aandeel rente u betaald. De looptijd is ook belangrijk voor uw fiscale voordelen, in het bijzonder de afschrijving. Uw accountant kan u informeren wat voor u de beste balans is tussen looptijd, afschrijving, gebruiksduur en restwaarde van uw tweedehands lease auto.

Los van het juist informeren over slottermijnen en aanbetalingen zijn deze 2 zaken erg handige opties als u voor het leasen van een tweedehands auto flexibel wilt zijn met het uiteindelijke maandbedrag dat i wilt betalen. Door het gebruikmaken van een slottermijn stel je de alfossing van dit deel uit tot de laatste maand van de looptijd. Je betaald alleen rente over dit bedrag gedurende de looptijd. Door het gebruiken van en het varieren met de hoogte van een slottermijn verlaag je dus het maandbedrag. Lees alles over slottermijnen.

Wanneer u uw tweedehands auto gaat leasen bij Finalease, weet u dat dit onder best mogelijke voorwaarden is gebeurd. Als flexibel en klantgericht bedrijf streven wij er immers naar om de juiste voorwaarden voor u, op het gebied van zowel uw eisen als budget, te realiseren. Dit betekent dat u altijd de best mogelijke tweedehands lease auto krijgt.

Voor de beste tweedehandse lease auto's bent u aan het juiste adres bij Finalease. Bekijk de mogelijkheden op onze website of informeer verder naar het werken met een slottermijn bij financial lease, hoe makkelijk wij omgaan met vervroegd aflossen of van welke belastingvoordelen u allemaal kan genieten.

Contact

U bent altijd vrij om onze diensten door te spreken met één van onze medewerkers. U kunt ons bereiken op 088 55 88 688, u kunt een e-mail sturen naar info@finalease.nl of het contactformulier op de website insturen.
Kijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo