Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4


Wilt u ook een occasion leasen?

Finalease heeft zelf 150 gebruikte voertuigen op voorraad

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een tweedehands personenauto of bedrijfswagen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Op basis van financial lease kunt u bij ons een occasion leasen tegen aantrekkelijke tarieven en klantvriendelijke voorwaarden. Wij bieden een ruime voorraad van wel 150 gebruikte voertuigen van diverse merken zoals Ford, Fiat, Peugeot, Renault, Opel en Volkswagen. Bent u ondernemer en wilt u ook blijvend eigenaar worden van één van onze voertuigen? Bekijk dan direct ons online aanbod en vraag nu een offerte aan!

Een occasion leasen onder heldere voorwaarden

Wanneer u van plan bent om een occasion te leasen, dan is het fijn om te weten waar u aan toe bent. Daarom stelt Finalease voor u een helder contract op, zodat u precies weet wat u betaalt en wat u daarvoor krijgt. U kunt namelijk zelf de hoogte van uw leasebedrag bepalen. Om mee te beginnen kiest u zelf de duur van de loopperiode, tussen de 12 en de 70 maanden, waarbij 60 maanden het meest gangbaar is. Vervolgens bieden we de mogelijkheid om een ander voertuig in te ruilen, waardoor de leaseprijs wordt verlaagd. Ook het doen van een aanbetaling of slotsom drukt het tarief aanzienlijk, maar is niet verplicht. Bovendien wijzen we u graag op de verschillende belastingvoordelen die er zijn

Verzorgd tot aan de deur!

We helpen u graag op weg. Niet alleen maken we u wegwijs op financial lease gebied, we zorgen er ook voor dat u direct kunt starten en wegrijden. Zo kunt u de kosten voor het rijklaar maken of de kosten voor de diverse garantiepakketten opnemen in uw leasetarief. Dit houdt onder andere in dat deze uw auto op elke willekeurige locatie in Nederland wordt bezorgd, de tenaamstelling en de vrijwaring worden geregeld en nog veel meer! Bekijk de Rijklaarmaakkosten en garantiepakketten hier. Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Dan kunt u bellen met 088 55 88 688 of te mailen naar info@finalease.nl.
Kijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo