Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4


Financial lease, simpel en snel leasen in 3 stappen

U leaset bij Finalease makkelijker sneller en simpeler!
Alle bedrijfswagens die wij aanbieden komen namelijk rechtstreeks uit onze eigen voorraad. Wij nemen u al het werk uit handen en bezorgen, na een akkoord van de bank, de auto kosteloos bij u voor de deur door heel Nederland!

Financial lease, maar dan beter!

Bij Finalease werken wij met 2 verschillende financial lease producten, compact (vaste looptijd, vast maandbedrag) en executive (volledig boetevrij, variabele rente en variabele looptijd, vast maandbedrag). Bij ons heeft u de beste en meest soepele financial lease voorwaarden die er zijn op de markt. Zo nemen wij niet alleen al het werk uit handen, maar heeft u ook de geruststelling van een uiterst gedegen en betrouwbaar financieel product.

1. Ons Financial Lease "Compact plan"

Vaste looptijd, vast maandbedrag, voordelig, oerdegelijk en zeer goede voorwaarden!

Met ons compact product heeft u de zekerheid van een gedegen financial lease product waarin u precies weet waar u aan toe bent. Dit is een vaste overeenkomst met enkele handige voordelen. De looptijd staat vast, net als uw maandbedrag. U kunt tussentijds volledig aflossen (u krijgt dan zelfs 10% korting of de resterende rente) maar tussentijds gedeeltelijk inlossen is niet mogelijk.
Wilt u tijdens de looptijd uw auto inruilen voor een andere, en u blijft bij ons leasen, dan betaalt u helemaal geen rentevergoeding.

2. Volledige flexibiliteit met het "Executive plan"

100% boetvrij, variabele rente, variabele looptijd, en zeer goede voorwaarden.

Voor juist die mensen die alle vrijheid willen is er het executive plan. Hierin is het mogelijk om tussentijds geheel of gedeeltelijk af te lossen zonder dat daar boetes tegenoverstaan. Door tussentijds een bepaald bedrag extra in te leggen verkort u de looptijd zonder dat het u extra geld kost. Ideaal voor mensen die financial lease willen zonder aan vaste looptijden en eventuele boetes vast te zitten.


Vergelijk hier onze producten met anderen: Financial lease van Finalease vergelijken

financial lease financial lease stap 1

STAP 1

U kiest een bedrijfswagen uit onze financial lease voorraad.

Wij hebben een ruime keuze uit zo'n 200 voeruigen zodat er altijd een passende bedrijfswagen voor u tussen staat.

financial lease financial lease stap 2

STAP 2

U vult al uw gegevens in.

De financial lease aanvraag komt bij ons binnen ter beoordeling. Binnen 4 uur ontvangt u de uitkomst van deze beoordeling.

STAP 3

U bevestigt de aanvraag.

Bij een positieve beoordeling ontvangt u een financial lease voorstel. U bevestigt deze en betaalt de BTW (indien van toepassing). De volgende dag wordt de auto bij u voor de deur bezorgd!

Kijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo