Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4






Een Peugeot Boxer occasion leasen

financial lease Peugeot Boxer

Helaas, er zijn geen auto's gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Selecteer een ander merk, model of uitvoering of, indien aangegeven, een alternatief.

Bij Finalease.nl leaset u zeer voordelig een veelzijdige Peugeot Boxer!

De Peugeot Boxer is een betaalbare, voordelige en veelzijdige bedrijfswagen. Een echte alleskunner en voor heel veel branches en zelfstandigen een ideale auto voor financial lease. De Boxer heeft een zeer ruime cabine die van alle gemakken is voorzien. Door zijn uitgebreide optielijst is elke vorm van luxe mogelijk. Peugeot Boxers zijn met twee voorstoelen of een bijrijdersbank verkrijgbaar en eventueel met een dubbelcabine uitvoering. Zo kunt u maximaal 7 personen vervoeren en toch veel ruimte overhouden in de laadruimte. Door de verschillende lengte en chassis uitvoeringen is er altijd een Boxer die voldoet aan uw wensen.

Ervaar ruimte en voordeel met de Peugeot Boxer op basis van financial lease

De meest populaire configuratie is de bestelbus met enkel en dubbele cabine. Maar ook personenbusjes tot 9 personen, chassis-cabines / pick-ups zijn veel gewild. De derde generatie Peugeot Boxers zijn er vanaf 2006 en is geproduceerd in samenwerking Fiat en PSA Peugeot Citroen. De Peugeot Boxer, Citroen Jumper en Fiat Ducato vertonen dan ook zeer veel gelijkenissen. Groot verschil is echter dat de Boxer en Jumper andere motoren heeft (Ford Puma) dan de Fiat Ducato (Iveco). Alleen voor de 3.0 liter versie (160 Multijet en 3.0 HDi) gebruiken alle merken dezelfde motor. In 2014 is de vierde generatie aangekondigd.

Financial lease via Finalease.nl is de meest flexibele en voordelige keuze

Een nieuwe of tweedehands Peugeot Boxer kan een grote investering zijn en drukt op de liquiditeit. Met financial lease van Finalease.nl is dat niet het geval. Bij ons kunt u bijzonder flexibel en zeer voordelig een gebruikte Boxer leasen onder de beste voorwaarden. We informeren u dan ook graag over deze bijzonder gunstige voorwaarden. Zorg dat u niet voor ongewenste verrassingen en torenhoge kosten komt te staan tijdens uw leaseovereenkomst, of bij vervroegd aflossen, en kies voor Finalease.nl




Kijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo