Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4


Een Peugeot Bipper occasion leasen

financial lease Peugeot Bipper

Helaas, er zijn geen auto's gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Selecteer een ander merk, model of uitvoering of, indien aangegeven, een alternatief.

Finalease.nl biedt betrouwbare en voordelige leaseplannen voor tweedehands Peugeot bedrijfswagens!

Wilt u een betrouwbaar en voordelig financial lease voor een tweedehands Peugeot Bipper afsluiten? Bij Finalease.nl vindt u verrassend betaalbare, tweedehands Peugeot Bippers. De Peugeot Bipper is de ideale bedrijfswagen wanneer u op zoek bent naar een super compacte en toch ruime bedrijfsauto. Door zijn compacte en wendbare karakter is de Peugeot Bipper ideaal voor een drukke stedelijke omgeving. Bij Finalease.nl kunt u bijzonder flexibel en zeer voordelig een handige tweedehands Bipper leasen. Bekijk daarom hieronder ons meest actuele aanbod aan Peugeot Bippers!

Kies voor financial lease van de Peugeot Bipper met handige eigenschappen

De Peugeot Bipper heeft een buitenlengte van slechts 3,864 meter. Ondanks zijn bescheiden afmetingen beschikt de Peugeot Bipper over veel binnenruimte. Door de rechthoekige vormen is de laadruimte behoorlijk royaal en volledig benutbaar. En ondanks zijn discrete afmetingen biedt de Peugeot Bipper een laadvolume van 2,5m³ tot maar liefst 2,8m³. Bovendien heeft de Bipper een laadvermogen tot wel 610 kg en beschikt hij over een 1.3 HDiF dieselmotor. Daarnaast is de wendbare Bipper gemakkelijk te besturen, vrijwel overal te parkeren, zeer praktisch in lastige verkeerssituaties en eenvoudig te draaien.

Een betrouwbare occasion

Wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare Bipper occasion, dan is een financial lease van Finalease.nl een uitstekende keus. Voldoet de Bipper desondanks toch niet aan uw specifieke wensen, dan stellen wij u graag alternatieve bedrijfswagens voor. Daarbij kunt u denken aan bijvoorbeeld de Fiat Fiorino of de Citroën Nemo. Heeft u speciale wensen ten aanzien van de uitvoering of inrichting? We voorzien u graag van deskundig advies over de juiste bedrijfswagen.
Kijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo