Bel ons op Tel: 088 55 88 688
of Wij bellen u kosteloos terug tussen:
253 beoordelingen 8,4


Een Fiat Scudo occasion leasen

financial lease Fiat scudo

Helaas, er zijn geen auto's gevonden die aan uw zoekopdracht voldoen.

Selecteer een ander merk, model of uitvoering of, indien aangegeven, een alternatief.

Finalease.nl biedt een aantrekkelijk leaseplan voor tweedehands bedrijfswagens!

Bent u op zoek naar een tweedehands bedrijfswagen en wilt u graag ruimte en comfort? Kies dan voor een financial lease voor de Fiat Scudo. Deze bedrijfswagen heeft het rijgedrag van een moderne personenauto en bevat veel luxueuze toevoegingen. Hierdoor wordt rijden in een Fiat Scudo wel heel erg prettig. De Scudo heeft een laadruimte van ruim 2,20 meter lang en meer dan 1,20 meter breed. Dat betekent dat u 2 Europallets in deze bedrijfswagen kunt laden. De grootste uitvoering van dit model van Fiat heeft een laadlengte van bijna 2,60 meter waarin zelfs 3 Europallets passen. Bekijk hieronder ons meest actuele aanbod aan tweedehands Fiat Scudo bedrijfswagens!

Financial lease de nieuwe generatie Fiat Scudo met meer ruimte en laadvermogen

De Fiat Scudo is gebouwd om de grote laadruimte van een bestelwagen te combineren met de luxe, het comfort en gemak van een personenauto. De nieuwe generatie Scudo’s (vanaf 2007) heeft een laadruimte tot maar liefst 7 m³ en mag zich met recht een middelgrote bestelwagen noemen. En met dit laadvermogen laat hij bijvoorbeeld de Fiat Doblo of Peugeot Partner ver achter zich.

De Fiat Scudo is groot, luxe en handig voor lange ritten

Door een grote en luxe tweedehands bedrijfswagen te financial leasen heeft u een verantwoorde en voordelige oplossing voor lange, zakelijke ritten. Zeker als u veel moet vervoeren. Om te zien of de mogelijkheden van de Fiat Scudo aansluiten op uw persoonlijke wensen, staan wij u graag te woord om u van deskundig advies te voorzien. Zo hebben we bijvoorbeeld al enkele alternatieven voor u achter de hand, zoals de Peugeot Expert, de Citroën Jumpy of de Mercedes-Benz Vito.
Kijk, zo doen we dat bij Finalease!
Snel, simpel, gemakkelijk en 100% transparant.
financial lease van finalease logo