Tips voor het bestickeren van je bedrijfswagen

Het bestickeren van je bedrijfswagen is ideale manier om reclame te maken voor je bedrijf. Het is goedkoop en je bereik is enorm, vooral wanneer je veel kilometers maakt. Helaas zien we met enige regelmaat bedrijfswagens rijden die een slechte vorm van autobelettering hebben gekozen. Dit vind ik zonde, want bij een mooie bus hoort mooie belettering. Om je wat op weg te helpen hebben ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Bescherm je bedrijfswagen met deze handige tips

Een bedrijfswagen die compleet gestolen wordt of de dure apparatuur in de cabine die ontvreemd wordt … het gebeurd vaker dan je misschien zult denken. We hoeven waarschijnlijk niemand er van te overtuigen dat dit erg zonde is. In veel gevallen had het ook voorkomen kunnen worden. Wij hebben enkele tips voor jullie een rijtje gezet zodat jullie hier geen slachtoffer van hoeven te worden.

Haal het maximale uit je bedrijfswagen!

Vakmensen met een bedrijfswagen weten als geen ander: Je hebt je bedrijfswagen nodig om je klussen te kunnen afhandelen. Je moet dus te allen tijde op je bedrijfswagen kunnen rekenen. Daarnaast is je bedrijfswagen niet alleen een vervoersmiddel, maar ook nog eens het visitekaartje van je bedrijf. Het is in beide situaties verstandig om het maximale uit je bedrijfswagen te halen. Zowel voor de betrouwbaarheid dus als de reclame die je ermee maakt. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee jij het maximale uit je bestelbus kunt halen!

Tips om brandstof te besparen

Je kunt op veel verschillende manieren brandstof besparen en samen kan dit tot wel honderden euro’s per jaar besparen. We hebben een overzicht gemaakt van alle manieren die we konden bedenken om brandstof te besparen. Het grootste punt is dat je het als bestuurder volledig zelf in de hand hebt! We bieden goedkope lease opties aan, maar we zien ook graag dat mensen zo goedkoop mogelijk met de brandstof omgaan.

Welke bedrijfswagen past bij jouw bedrijf?

In de zoektocht naar een voor jouw bedrijf geschikte bedrijfswagen zijn er veel dingen waar je aan moet denken en rekening mee moet houden. Wij zetten een aantal belangrijke zaken voor je op een rijtje en helpen je met de juiste keuze in 2020.

Top 5 meest populaire gebruikte bedrijfswagens in 2020

Ben je op zoek naar een gebruikte bedrijfswagen om te leasen of kopen, en heb je je keuze nog niet kunnen maken? Maak kennis met de top 5 meest populaire bedrijfsauto's voor dit nieuwe jaar, 2020. Als marktleider in de bedrijfswagens occasions zien wij in de laatste maanden de vraag van deze 5 modellen uitsteken boven de rest. Een goede basis dus om deze lijst voor jullie samen te stellen:

Het verschil tussen een marge en btw-bedrijfswagen

“Wat is nu precies het verschil tussen een marge auto en een btw-auto?” is een vraag die we toch wel regelmatig bij Finalease krijgen. Wij hebben hier het antwoord op deze vraag zo duidelijk mogelijk voor je geformuleerd. Ook zullen we precies uitleggen waar onze marge bedrijfswagens nu vandaan komen en hoe ze marge zijn geworden.

Onderhoud: Was en poets je bedrijfswagen regelmatig

Wat voor de een pure ontspanning op zaterdag is, is voor de ander niets anders dan een noodzakelijk kwaad. Een klus die je dan met tegenzin zelf doet of door een gespecialiseerd bedrijf laat doen. Wij van Finalease maken dagelijks gebruik van verschillende gespecialiseerde bedrijven die onze bedrijfswagens verkoop klaar en showroomwaardig maken. Aan Frank van er Klok, van Carclean van der Klok in Hoogezand, vroegen we hoe zo’n behandeling van een bedrijfswagen er dan uitziet en waarom je dit ook na aankoop regelmatig zou moeten (laten) doen.

Bedrijfswagens en Milieuzones; hoe zit dat in 2020

Overweeg je om nu een andere bedrijfswagen op diesel aan te schaffen of te leasen op basis van financial lease? Dan is het handig om in ieder geval bewust te kiezen voor een bedrijfswagen met de E6 emissienorm. Dit is waarom:

Bedrijfswagens en diesel emissienormen E3, E4, E5 en E6

Vanaf oktober 2020 tot 2025 liggen de eisen en bepalingen voor de milieuzones vast. Maar na 2025 komt er ook een "blauwe" en een "zero emission" milieuzone. Bovendien schuiven de Emissienormen één emissieklasse op. Dat is althans het plan, maar niets is zo onbetrouwbaar als de overheid. Zeker als het aankomt op milieu, uitstoot, fijnstof, stikstof, CO2, heffingen en regulering. De knoop wordt doorgehakt bij de tussentijdse evaluatie voor landelijke harmonisering in 2022.

4 anti-diefstal tips voor uw bedrijfswagen

Diefstal van of inbraak in bedrijfswagens komt helaas steeds vaker voor. We hebben er al eens eerder een blog over geschreven maar willen je, gezien de stijgende cijfers, nogmaals een aantal tips geven die ervoor kunnen zorgen dat het jou niet overkomt.