Tips voor het bestickeren van je bedrijfswagen

Het bestickeren van je bedrijfswagen is ideale manier om reclame te maken voor je bedrijf. Het is goedkoop en je bereik is enorm, vooral wanneer je veel kilometers maakt. Helaas zien we met enige regelmaat bedrijfswagens rijden die een slechte vorm van autobelettering hebben gekozen. Dit vind ik zonde, want bij een mooie bus hoort mooie belettering. Om je wat op weg te helpen hebben ik een aantal tips voor je op een rijtje gezet.

Bescherm je bedrijfswagen met deze handige tips

Een bedrijfswagen die compleet gestolen wordt of de dure apparatuur in de cabine die ontvreemd wordt … het gebeurd vaker dan je misschien zult denken. We hoeven waarschijnlijk niemand er van te overtuigen dat dit erg zonde is. In veel gevallen had het ook voorkomen kunnen worden. Wij hebben enkele tips voor jullie een rijtje gezet zodat jullie hier geen slachtoffer van hoeven te worden.

Haal het maximale uit je bedrijfswagen!

Vakmensen met een bedrijfswagen weten als geen ander: Je hebt je bedrijfswagen nodig om je klussen te kunnen afhandelen. Je moet dus te allen tijde op je bedrijfswagen kunnen rekenen. Daarnaast is je bedrijfswagen niet alleen een vervoersmiddel, maar ook nog eens het visitekaartje van je bedrijf. Het is in beide situaties verstandig om het maximale uit je bedrijfswagen te halen. Zowel voor de betrouwbaarheid dus als de reclame die je ermee maakt. Hieronder hebben we een aantal tips voor je op een rijtje gezet waarmee jij het maximale uit je bestelbus kunt halen!

Tips om brandstof te besparen

Je kunt op veel verschillende manieren brandstof besparen en samen kan dit tot wel honderden euro’s per jaar besparen. We hebben een overzicht gemaakt van alle manieren die we konden bedenken om brandstof te besparen. Het grootste punt is dat je het als bestuurder volledig zelf in de hand hebt! We bieden goedkope lease opties aan, maar we zien ook graag dat mensen zo goedkoop mogelijk met de brandstof omgaan.