Garantie op je bedrijfswagen? Zo werkt het bij Finalease!

Advies | 2020
donderdag 17 september 2020 om 11:12

Wanneer je een bedrijfswagen bij Finalease leaset, kies je voor een kwalitatief goede bedrijfswagen. Al onze bedrijfswagens worden met de grootst mogelijke zorg ingekocht, gecontroleerd en vakkundig gerepareerd voordat deze online beschikbaar komen. Wij geven dan ook standaard 14 dagen volledige garantie op uw bedrijfswagen.

Onze standaard 14 dagen (aflever-)garantie

Bij aanschaf van je bedrijfswagen krijg je dus kosteloos 14 dagen (aflever-) garantie. Zo ben je ervan verzekerd dat we jouw bedrijfswagen ook daadwerkelijk technisch helemaal in orde afleveren. Mocht er onverhoopt toch iets misgaan in die periode dan lossen we dit zo snel mogelijk en bovendien geheel kosteloos voor u op. Echter, wij merken dat veel ondernemers ook de behoefte hebben om voor langere periode garantie af te sluiten. Juist op zoiets belangrijks als een bedrijfswagen willen ondernemers minimaal risico lopen en dat is heel logisch. Als er namelijk een storing optreed wil je ook snel en adequaat geholpen worden.

Kies voor 6, 12 of 24 maanden garantie op uw bedrijfswagen

Naast de standaard 14 dagen garantie is het dan ook mogelijk om voor 6, 12 of 24 maanden garantie af te sluiten op uw bedrijfswagen. Hierin is Finalease uniek in Nederland, geen enkel andere bedrijfswagenleverancier kan u dit aanbieden. Deze extra garantiemogelijkheid is voor de beoordelingen en afwikkeling uitbesteed aan Autotrust, een onafhankelijke en landelijk dekkende partij. Eventuele voorvallen kunnen door deze landelijke dekking uitgevoerd worden door een garage bij u in de buurt. Zo verliest u geen extra tijd en kunt u weer snel de weg op.

6 maanden garantie

Dit pakket biedt 6 maanden Autotrust garantie voor een bedrag van € 14,- euro per maand. De garantie is geldig tot maximaal 15.000 gereden kilometers en een kleine beurt en nieuw luchtfilter zijn inbegrepen.

12 maanden garantie

Voor het 12 maanden Autotrust garantie pakket betaal je € 20,- per maand tot een maximum van 30.000 gereden kilometers. Het dubbele van het 6 maanden garantie pakket dus, maar voor minder dan de dubbele prijs per maand. Ook hier is een kleine beurt en een nieuw luchtfilter inbegrepen.

24 maanden garantie

Tot slot is er het 24 maanden garantiepakket, het meest uitgebreide pakket. In dit pakket is een maximum van 50.000 gereden kilometers opgenomen voor een bedrag van € 32,- per maand. Ook hier weer met een kleine beurt en vervanging van het luchtfilter.

Bent u koerier of transporteur?

Voor sommige branches is het onmogelijk om garantie af te sluiten vanwege de aard van de branche en daarbij horende gebruik van het voertuig. Wij bieden ALLE branches de mogelijkheid aan voor garantie en dat slechts voor een minimale branchetoeslag. Deze branchetoeslag voor commercieel gebruik, bij bijvoorbeeld een koeriersdienst, zijn voor 2020 vastgesteld op slechts €350,- euro bij 24 maanden garantie.

Alle kosten voor de bovengenoemde pakketten kunnen worden meegefinancierd en omdat we bij een nieuwe lease overeenkomst zoveel mogelijk rekening willen houden met de persoonlijke wensen en behoefte van de ondernemer is het altijd mogelijk extra zaken te bespreken in het contact met Finalease.